top of page
Rijschool Rotterdam

Demo-opleidingen; de beste rijschool in Rotterdam

Ben je op zoek naar rijlessen bij de beste rijschool in Rotterdam? Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in het helpen van jong en oud bij het behalen van hun autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfiets rijbewijs, aanhanger rijbewijs en meer! Onze rijinstructeurs zijn gepassioneerd over hun vak en geven rijles met de hoogste mate van professionaliteit.

Wij zijn trots om een rijschool te zijn met een hoog slagingspercentage in de grote regio van Rotterdam en we streven ernaar om dit te behouden. Daarom bieden we kwalitatieve rijlessen aan tegen een betaalbare prijs.

Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam

Bij Rijschool Rotterdam werken de beste rijinstructeurs. Dit komt doordat we onze instructeurs zelf opleiden om de kwaliteit van onze rijlessen te garanderen. We weten wat er nodig is om te slagen voor het CBR-praktijkexamen en richten ons daarom tijdens de lessen daarop. Dit zorgt voor een hoger slagingspercentage en leert jou op een veilige en verantwoorde manier rijden. Onze rijlessen zijn volledig gericht op het examen.

Tijdens de rijlessen oefen je ook de bijzondere verrichtingen die voorkomen tijdens het examen. Hierdoor heb je gemiddeld minder rijlessen nodig om te slagen voor het CBR examen. Onze unieke lesmethode, waarbij je les krijgt van dezelfde rij instructeur, zorgt standaard voor minder benodigde rijlessen om je rijbewijs te halen.

 

Wij zijn erg trots om te zeggen dat we de beste rijschool zijn in de regio Zuid-Holland en dit is aantoonbaar! Twijfelt u nog steeds? Kijk dan naar ons slagingspercentage bij het CBR. Het behalen van uw rijbewijs hoeft niet veel te kosten. We streven ernaar om voor iedereen lessen van goede kwaliteit aan te bieden tegen voordelige tarieven. Dus onze lespakketten zijn goedkoop.

Onze lespakketten bevatten het praktijkexamen van het CBR. Als je het actiepakket kiest, dat de meest populaire keuze is, bieden wij ook een opleiding voor het CBR-theorie-examen aan. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles of langskomen om meer informatie te krijgen.

Openingstijden

Kom langs op ons kantoor

Ma - vr: 10:00 - 21:00 uur
Za: 12:00 - 18:00 uur
Zo: 12
:00 - 18:00 uur

Rijles Rotterdam
bottom of page